Met veel plezier run ik sinds 2009 Architectuur Studio Stuyts. Ik heb aan diverse opdrachten gewerkt, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Van het ontwerpen van een uitbouw of verbouwing, of een vrijstaande woning of bedrijfspand, tot het adviseren van alle kopers op projectbasis bij het verwezenlijken van de voor hun perfect passende woningindeling binnen de kaders van een nieuwbouwproject.

 

Iedere ruimtelijke vraag is voor mij een zoektocht naar een ontwerp met de juiste combinatie van licht, lucht, ruimte, materiaal en budget. Ideeën en wensen worden na goed overleg met de opdrachtgever en kundige bouwpartners, getransformeerd in functionele, doordachte en bouwbare plannen. 

 

Voor 2009 heb ik ervaring opgedaan bij verschillende grote en kleinere architectenbureaus. Daar is niet alleen een voorliefde ontstaan voor het ontwerpen van heldere, goed functionerende gebouwen, maar ook om deze op alle schaalniveaus goed uit te werken. Ik geloof erin dat juist als een ontwerp doordacht en uitgevoerd wordt tot in de kleinste details, prachtige gebouwen kunnen ontstaan.

 

Neem gerust contact op om samen te kijken hoe ik u kan helpen bij het realiseren van uw (ver)bouwplannen, of bij het uitwerken van een ontwerpopgave.